Reactie plaatsen

Reacties

Johan M.
een maand geleden

Didier is een aangename, fijne man die de gave heeft om kennis over te brengen. Praktische tips en duidelijke slides maken dat de leerstof sneller begrepen wordt. Bedankt Didier!

Wendy
een maand geleden

Didier

Zonder jou had ik het waarschijnlijk nooit volgehouden. Jouw kalmte en bemoedigende woorden hebben mij over de streep getrokken lm toch door te zetten.
En als ik dan met trots zeggen kan dat ik voor beide vaarbewijzen geslaagd ben van de eerste keer, dan zeker door jouw aanwezigheid.
Schouderklopje voor jezelf 😜

Rudy Van der Cruyssen
2 maanden geleden

Didier is een krak in zijn vak, altijd bereikbaar en gepassioneerd ! Geslaagd dankzij Didier…

karin
2 maanden geleden

Hallo Didier, bij deze willen wij ons bedanken voor de verhelderende lessen. In het begin waren wij sceptisch met wat je ons vertelde aan de telefoon.
Wel we moeten bekennen dat je gelijk had, met jouw deskundige uitleg en passie heb je ons voorbereid voor het Nederlandse examen, mijn zoon die het Belgische stuurbrevet heeft behaald en bij jou de Nederlandse volgde, moest bekennen dat het Nederlandse moeilijker was en er meer bij komt te zien dan het Belgische, Na jouw uitleg waren vele zakens duidelijker. Je bent een aanrader

Valérie
3 maanden geleden

Dag Didier,
dank je wel voor de goede lessen. Je nam het lesgeven ernstig en wilde oprecht dat we het goed deden. Ik ben op het beperkt en algemeen examen geslaagd.
Bedankt en graag tot op het water!
Valérie

Robin
3 maanden geleden

Hey Didier, bedankt voor de hulp, Ik ben geslaagd 75%. Was ik wat vroeger begonnen met studeren, dan had ik misschien 80% gehaald. Bij deze wou ik mij bedanken voor de tijd en de deskundige uitleg. Binnenkort kom ik voor deel 2, nu eerst verlof.

Fred
3 maanden geleden

Thanks Didier, zeer goede cursus, goede oefeningen en uitleg. Vandaag geslaagd voor twee examen met 90%.

Nick Monte
4 maanden geleden

De heer Jongenelen heeft mij goed kunnen helpen met zaken waaraan ik twijfelde of extra uitleg nodig had om het geheel te kunnen begrijpen. Hij stelde zich ook open om mij spontaan te woord te staan via mail en telefoon zodat ik uiteindelijk met glans kon slagen! Bedankt!

René
6 maanden geleden

Beste Didier,
Het is niet te geloven! Wij zijn alle drie geslaagd ins ons examen voor ons Algemeen Vaarbewijs. Niet simpel, tenminste als we het op ons eentje hadden moeten studeren. Zelf met uw hulp zagen we het in het begin niet zitten, maar door u hebben we doorgezet met succes! 75%- 88%- 90%. BEDANKT!

Diedrich Lemmens
7 maanden geleden

Zeer goede begeleiding, aan te raden lessen te volgen naast het handboek.

Mat en Monika
8 maanden geleden

Hoi Didier,
Vandaag met 23 en 24 op 30 geslaagd. Dit hebben we te danken aan je goede en duidelijke uitleg in je lessen. We hebben maar een paar uurtjes zelfstudie gedaan de dag voor het examen. We willen deze cursus echt aan iedereen aanraden die van plan is het stuurbrevet te halen.
Binnenkort nog even het marifoonbrevet en dan is alles in orde.
Groetjes,
Mat en Monika

Gils
9 maanden geleden

Wil Didier bedanken voor de lessen.
Toen hij mij de cursus boek meegaf was wat er in stond chinees voor me, zeker geen gemakkelijke cursus .Maar door zijn duidelijke uitleg en geduld ben ik erin geslaagd het allemaal te begrijpen. Ben dan ook met glans geslaagd hiervoor.
De lessen waren in een coronaproof omgeving en met veel passie en duidelijkheid gegeven.
Een aanrader en zeker nodig voor iedereen die ervoor wil gaan. nog maals dank..

Michel Mertens
10 maanden geleden

Hi Didier,

Ik wens je een gezellige kerst en een spetterend eindejaar toe!
Veel vaarplezier in 2021 met je nieuwe boot!

Dankjewel voor de lessen, het was me een genoegen om les te krijgen van je, je passie en motivatie brengen de lessen op een hoger niveau.
Nu nog studeren en hopenlijk slagen van de eerste keer zodat ik ook de theorie in de praktijk kan omzetten.

Vriendelijke groeten,
Michel

Marc Slock
een jaar geleden

Eerste poging en meteen met zeer mooie cijfers geslaagd. Een dikke pluim voor Didier voor zijn persoonlijke bijdrage en voor het interactieve systeem met on-line vragen en memo trainingen. Een sterke aanrader voor ieder die zijn brevet wil halen.

Mireille Cleppe
een jaar geleden

Bingo! Met mooie cijfers meteen geslaagd voor zowel BS als AS. Dit kon niet zonder de nagenoeg immer beschikbare en efficiënt werkende helpdesk, genaamd Didier! Op verzoek een superdosis tips, tricks en extra oefeningen. Een welgemeende mercibookoe!!!

Duman
een jaar geleden

Bij deze een dikke merci om dit tot een goed einde te brengen , ik had dit alleen niet gekund ik zou zeggen vaarbrevet behalen onze Didier erbij halen .

Rob
2 jaar geleden

bedankt om mij te helpen met het behalen van het stuurbrevet. Ik was nogal sceptisch, moet ik echt een cursus volgen? Is dit echt nodig? Gelukkig heb ik het gedaan, Didier geeft meer uitleg dan dat er in de boek staat, is zeer geduldig en neemt zijn tijd om alles uit te leggen.
Didier nogmaals dank u en tot binnenkort voor de kaartnavigatie.

Peter
2 jaar geleden

Didier is de Neptunus voor iedereen die het vaarbewijs wil halen. Zeer flexibel en je leert veel van hem meer dan de cursus je vertelt.
Je krijgt van Didier veel meer voor je geld dan gezamenlijk in een klaslokaal zitten en hij is de garantie op glansrijk slagen. Dat staat als een oostcardinaal boven water!

Celis Wilfried
2 jaar geleden

De lessen die ik gevolgd heb bij Didier was een echte verrijking in mijn lange vaarervaring en heeft geleid tot een foutloos parcours in het examencentrum . Daarom proficiat aan Didier en de zijne en ik wil hem beschouwen als een vriend voor het leven : maar hij weet dat nog niet .

Daan
2 jaar geleden

Eerst hield de vraagprijs mij tegen, maar priver les die Didier geeft is in vergelijking met anderen goedkoop/
Hij steekt zijn tijd erin, dus heb je zelf geen verplaatsing.
En zoals hij vertelde, als je een les niet kunt volgen, dan werd deze gewoon verschoven naar de volgende.
Dit heb ik 2x moeten doen omwille mijn werk.
Didier nogmaals bedankt. Ik zal u sowieso kandidaten doorsturen. THX voor alles.

mario
2 jaar geleden

Ik ga het kort houden:
* goede uitleg
* begeleid u naar een goede examen¨
* voor extra les geen probleem
ben geslaagd in mok 2 examens, bedankt

ronny
2 jaar geleden

Heb er lang over nagedacht, ook qua prijs.
Maar omdat ik het redelijk druk heb, toch besloten om met Didier in zee te gaan.
Het is inderdaad zeer veel leerstof, maar Didier neemt zijn tijd om alles uit te leggen. Qua bereikbaarheid, chapeau, was zelfs op zondag bereikbaar om een probleem met een oefening uit te leggen.
Didier is echt een aanrader en zijn geld waard.
Nogmaals bedankt Didier

Patrick wouters
2 jaar geleden

Vandaag na het volgen van de cursus met hulp van Didier de testen gaan afleggen in Berchem. Ik vreesde gedurende de gehele cursus dat de vragen in de cursus en deze die gesteld zouden worden tijden het examen erg van elkaar zouden verschillen. Om die reden heb ik Didier geen moment met rust gelaten. Ik moest en zou de cursus en alle richtlijnen begrijpen en de vragen, hoe ze ook gesteld zouden worden, zonder probleem beantwoorden. ook heb ik dagelijks de online heropfrissingstestjes gedaan en alle andere vragen opgelost die er gesteld werden. Gedurende de hele cursus heeft Didier alles van naadje tot draadje uitgelegd en tevens was hij steeds bereikbaar op zijn GSM om je verder te helpen of om snel een mailtje te sturen. Het resultaat is 19/20 en een examen dat 5 min in beslag heeft genomen. Een dikke merci voor de uitleg en je geduld Didier.

Alexe Gaspar
2 jaar geleden

Opnieuw een piraat erbij door de geweldige begeleiding van Didier. Ook ik was van de eerste keer geslaagd. De lessen van Didier waren erg goed, geen gemakkelijke leerstof maar Didier slaagt er steeds in deze zo te brengen dat je op een leuke manier snel bijleert.
Bedankt Didier!

Gaspar Alex
2 jaar geleden

Didier gidst je met plezier door de leerstof, en brengt je gelaarsd en gespoord aan het examen. Dank hiervoor :)

Jannicke steelandt
3 jaar geleden

Geslaagd van de eerste keer!!!
Mijn zus en ik begonnen een aantal weken geleden aan de cursus van Didier.
Wat was me dat?! Het leek me op het eerste zicht onmogelijk om hier voor te slagen.
Maar door de deskundige uitleg van Didier klaarden de donker wolken helemaal op & werd het per les helder & helderder! Dikke merci Didier! Onze mond aan mond reclame heb je al mee! Groetjes Jannicke & Anke

loodts marc
3 jaar geleden

bedankt didier voor de goede zorgen en uitleg ik was van de eerste keer geslaagd

Sander Gielen
3 jaar geleden

Dus,

Ik heb een tijdje geleden een boot gekocht, maar natuurlijk had ik dan ook een vaarbewijs nodig.
Via een havenmeester heb ik de contactgegevens van Didier gekregen. (GELUKKIG)
Hij past zich aan zodat jij zonder problemen na het werk bij hem een cursus kan volgen. Hij heeft mij elke vrijdag ongeveer 2urtjes lang les gegeven.

Je ziet meteen dat Didier een persoon is die het NIET doet voor de centen maar voor zijn PASSIE. Mocht ik hier alleen aan begonnen zijn zou dit absoluut niet gelukt zijn. Maar dankzij Didier zijn uitleg ging het examen makkelijker dan verwacht.
Ook mag je hem altijd bellen als je met vragen zit.

ik ben geslaagd voor zowel het Beperkt als het Algemeen brevet en dit vanaf de eerste keer.

Bedankt Didier!

Vaarbewijs halen = Didier erbijhalen !!!

Marc Geypens
3 jaar geleden

Op het eerste zicht leek het Chinees, maar met de uiteenzetting van Didier werd alles zeer duidelijk en begrijpbaar zowel algemeen als aanvullend met de eerste poging geslaagd
Nogmaals bedankt Didier

Alain Anzempamber
3 jaar geleden

Om een lang verhaal kort te maken , 8 weken voor we naar Spanje op vakantie vertrokken om wat waterplezier te beleven besloten we ons vaarbewijs te gaan halen .
Op 5 weken tijd (2 keer per week 3 uur les ) een huzaren stuk .
Dankzij de professionele lesgever Didier en de goede online cursus , zitten we nu met 4 in Spanje op de boot en de jetski , met allemaal een algemeen stuurbrevet.
Onze nr. 5 moet zijn examen nog afleggen .
Dank aan alle betrokkenen
Knap werk !!!!!

verslegers rudi
4 jaar geleden

Gewoon top, na een eerste mislukking en nu een tweede poging er door examen gelukt. Dank zij de goede zorgen van mijn lesgever Didier ,ik ben hem dan ook zeer dankbaar, beperkt en aanvullend geslaagd. Steeds zeer geduldig en zorgzaam om alles in goede banen te leiden. Bedankt Didier voor alles Rudi

Filip
4 jaar geleden

Een echte aanrader! Vandaag met een bang hart de trein op naar berchem.. zowel beperkt alsook algemeen vaarbewijs behaald.. en dat terwijl ik dacht dat het me nooit zou lukken, máár didier bleef erin geloven! Alles heel fijn uitgelegd, en doet enorm veel moeite om alles zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te maken.. Een hele dikke merci Didier!

Kevin
4 jaar geleden

Dank u Didier dat u zoveel geduld en tijd in mij hebt gestoken op een anderhalve maand heb je mij klaar gestoomd voor de examens.
Met heel wat stress ben ik naar berchem gereden, eindelijk voor die computer met een kloppen hart in mijn keel heb ik mijn vragen gedaan dankzij Didier ben ik geslaagd voor mijn beperkt en aanvullend dikke duim voor mij en vooral voor Didier een grote aanrader thx

Nico
5 jaar geleden

Bedankt om mij door deze moeilijke materie te loodsen, het was niet altijd evident door mijn werk,
ook stond je altijd klaar om bij eventuele problemen en vragen 's avonds via telefoon te beantwoorden.
Dank u en ik zal het aan iedereen vertellen die een vaarbewijs wilt.

geert
5 jaar geleden

Didier is echt een aanrader, heeft met veel geduld ons de leerstof aangeleerd,
zonder zijn hulp was dit niet te doen. Hij herhaalt de stof soms op verschillende manieren zodat wij de klik maken. zelfs na de les is hij bereikbaar en bereid via gsm de zakens uit te leggen.
Beiden geslaagd. Dank u Didier

Luc
5 jaar geleden

Thx voor de lessen en de nodige uitleg

Silvia
5 jaar geleden

Beste, dank u om mij alles uit te leggen, dit met veel geduld.
Echt een aanrader, ook na de les bereikbaar voor uitleg als je vast zit met de oefenvragen.

thx

Vincent
5 jaar geleden

Didier,
hartelijk dank voor u tijd en geduld, heb eindelijk mijn algemeen vaarbewijs behaald, zonder jou hulp was dit onmogelijk. Aan iedereen die dit leest, doen, dit is een aanrader, hij neemt zijn tijd en legt alles zeer geduldig uit

Kris
5 jaar geleden

Ik was een beetje achterdochtig, maar Didier heeft mij met veel geduld de materie bijgebracht.op een korte periode. Meegedaan aan het examen en geslaagd.

dank voor u tijd en geduld, heb eindelijk mijn algemeen vaarbewijs behaald

Marika
5 jaar geleden

Wat was het moeilijk blijkbaar heel veel nipt vandaag.
Ik ben geslaagd met 73 punten,
Cat A: 32/35 Cat B:11/12 Cat C:15/16 Cat D 15/17
Volgend jaar doe ik het aanvullende
Bedankt leraar:

Bart en Nadine
5 jaar geleden

Aan iedereen die dit leest,
Ik heb het volledige pakket lessen thuis gevolgd via Didier,
hij is echt een aanrader en neemt zijn tijd om het u uit te leggen en dit met veel passie, hij weet waarover hij praat en als het moet legt hij het opnieuw uit. Ik zal andere personen naar jou sturen indien ze een vaarbewijs willen behalen. ... Bart (Heusden-Zolder)