Reactie plaatsen

Reacties

Pieter
6 dagen geleden

dag Didier,
samen met mijn vader en een vriend de lessen bij jouw gevolgd; voor mijn vader was het een heropfrissing voor ons een volledig nieuw leerstof. we zijn beiden geslaagd in het examen.
nogmaals dank u voor het ons met veel geduld aan te leren, een echte aanrader.

david
20 dagen geleden

hallo Didier,
met 3 zijn we geweest naar het het examen,
alle 3 dik geslaagd voor het beperkte, binnenkort gaan we komen voor het aanvullende, daarna voor de marifoon. nogmaals een dikke dank u

john
22 dagen geleden

Bedankt voor de lessen.
verschoten dat het zoveel was om te kennen.
Zonder jou was dit niet gelukt.
Geslaagd van de eerste maal in beide examens

Ronny
een maand geleden

Hallo Didier,
geslaagd in beide examens alsook in de marifoon.
bedankt voor u hulp, uitleg en geduld.
Top onderrichter

Filip
een maand geleden

Hey Didier,

Ik heb mijn examens nog niet kunnen doen door mijn professionele activiteiten. Voor iedereen die echt de materie tot op het bo(o)t wil begrijpen dan is Didier uwe man. Doordacht, ervaren en geduldig. Alvast bedankt Didier.

Gerard
2 maanden geleden

Beste Didier,
dank u voor de lessen we zijn beiden geslaagd.
een echte aanrader. TOP

louis
2 maanden geleden

beste Didier,
we zijn alle 5 geslaagd in zowel het beperkt als het algemeen stuurbrevet. je bent een echte aanrader. Met veel geduld heb je ons door de moeilijke materie geleid. je proef examens waren niet van de poes, maar dit heeft ons wel wakker geschud. nogmaals dank u, we zullen u zeker aan anderen aanraden.

dominique
4 maanden geleden

Hallo Didier,
mijn oprechte dank, zonder jouw was het mij niet gelukt om te slagen voor mijn theoretisch examen. Ik ga eerst mijn marifoon via jou doen om dan achteraf de verdere kaartnavigatie te doen. Nogmaals een dikke merci, want ja je legt de lat hoog, houden zo.

Dana
5 maanden geleden

Dankzij de lessen, de vele informatie en een goede voorbereiding voor het examen waren mijn zoon en ik beiden geslaagd op het examen.
Het was ook een fijne ervaring op het water.
Dank je wel Didier.

Ann Bergmans
5 maanden geleden

Met een geduldige en correcte Didier kan je niet anders dan slagen ! Hartelijk dank, het was zeer aangenaam en een écht aanrader bij jou !!

Jo Vancleef
6 maanden geleden

Geslaagd!!! Merci Didier voor de fijne lesavonden. Hopelijk zien we mekaar snel terug op het vaarwater!! Ik trakteer u sowieso ene.... Gr. Jo Vancleef

Rudi Verstraete
7 maanden geleden

Gisteren het examen beperkt en algemeen stuurbrevet afgelegd in Goes en geslaagd. Didier heeft de gave om zijn passie voor het zeilen, zijn ervaring en kennis te delen en door te geven. De lessen geven een structuur waardoor je gemakkelijker de leerstof kan bijhouden en je krijgt heel veel extra informatie. Hij neemt ook veel tijd voor het geven van uitleg als er zaken niet duidelijk zijn. Op momenten dat ik mij onzeker voelde over mijn slaagkansen gaf hij de nodige ondersteuning en motivatie. Dank je!

Hilde
7 maanden geleden

Met 2 de lessen van Didier gevolgd ! En allebei geslaagd ! Didier steekt er veel tijd en energie in om alle leerstof door te helpen nemen, geeft veel tips om de leerstof te onthouden, extra tips om te kunnen gebruiken ! Is altijd beschikbaar. Ik denk niet dat ik het had kunnen halen zonder zijn lessen- of minstens niet volgehouden denk ik

Jietse
8 maanden geleden

Na contacteren van Didier, meteen kunnen starten binnne de 2 dagen aan de cursus. Had een korte periode om men vaarbewijs te halen, heb heel de cursus samen met Didier en zijn zeer goeie uitleg meteen begrepen. Korte studeerperiode ingelast en met 95% op BS en 87% op AS een mooi resultaat kunnen neerzetten. En dit op een tijdspanne van 2,5 maanden. Merci didier voor de fijne interessante lessen!

Liesl van Wetering
10 maanden geleden

Heel goede lessen gehad van Didier, had het anders nooit gehaald

Sofie
10 maanden geleden

Mijn vaarbewijs gehaald met hulp van Didier is mijn beste plan van 2022! Voor niet goed te kunnen studeren en concentreren heb ik een onderscheiding behaald

Dit door het geduld en de goede uitleg van Didier

Ik zou dit niet hebben gehaald op zo’n korte termijn met zijn HULP maar voor GEDULD

daniel
een jaar geleden

Didier heeft mij goed geholpen met de cursus, ik studeerde op mijn eigen, maar had toch nog vele vragen, omdat een vriend de cursus bij Didierhad gevolgd en hij mij hem aanrade, hebik hem gevraagd mij met sommige situaties te helpen, met zijn uitleg was het al veel duidelijker. Didier bedankt, ik zal u zekers nog kandidaten sturen en reclame voor jou maken

Cerulli Marie
een jaar geleden

Vlot geslaagd op de theorie!

cerulli Dieudonné
een jaar geleden

Heb samen met mijn zus acht privélessen gevolgd met Didier voor het beperkt en algemeen stuurbrevet. We waren op beide met glans geslaagd. Een tip : leg het beperkt stuurbevret af onmiddellijk na de 4 eerste lessen. Dan is alles nog fris in het geheugen. Wij hebben het beperkt en algemeen samen afgelegd na de volledige cursus. Vond dit lastig want moest de leerstof van de eerste lessen voilledig opnieuw studeren want was de helft al vergeten.

Michel en Dennis Driessen
een jaar geleden

Na het behalen van mijn beperkt stuurbrevet wilden wij ons praktijk gaan doen via Didier. Maar toen hij hoorde dat wij op het Gardameer wilden varen, hoorden wij dat we het algemeen stuurbrevet nodig hadden. dus hebben we het 2de gedeelte van het stuurbrevet ook gevolgd. Didier heeft ons erdoor geholpen in deze zware materie. examens afgelegd en praktijk via Didier, echt een topper, geslaagd van de 1ste maal, THX

Tjörven Peeters
een jaar geleden

Didier is de geknipte persoon om vaarlessen te geven. Hij beschikt over de nodige kennis en steekt veel tijd in de voorbereiding van de presentaties en leerstof. Hij is enthousiast en legt alles met zijn passie voor het varen uit. Verder kun je hem contacteren als je tijdens het studeren enkele vragen hebt. Dankzij zijn tips en nuttige informatie, liggen de slaagkansen hoog, ikzelf was van de eerste keer geslaagd. Bedankt Didier, doe zo verder!

Goethuys Joeri
een jaar geleden

Didier is de rust en kalmte zelve tijdens het lesgeven, wat niet altijd vanzelfsprekend is. De leerstof is soms best moeilijk maar alles wordt zodanig goed uitgelegd dat je het na een tijd wel begrijpt. Didier beantwoordt ook al je vragen, tot vlak vóór het examen zelfs, en maakt altijd tijd om je telefonisch iets uit te leggen. Het resultaat mag er wezen, 90 en 95%. Bedankt Didier!!

Johan M.
2 jaar geleden

Didier is een aangename, fijne man die de gave heeft om kennis over te brengen. Praktische tips en duidelijke slides maken dat de leerstof sneller begrepen wordt. Bedankt Didier!

Wendy
2 jaar geleden

Didier

Zonder jou had ik het waarschijnlijk nooit volgehouden. Jouw kalmte en bemoedigende woorden hebben mij over de streep getrokken lm toch door te zetten.
En als ik dan met trots zeggen kan dat ik voor beide vaarbewijzen geslaagd ben van de eerste keer, dan zeker door jouw aanwezigheid.
Schouderklopje voor jezelf 😜

Rudy Van der Cruyssen
2 jaar geleden

Didier is een krak in zijn vak, altijd bereikbaar en gepassioneerd ! Geslaagd dankzij Didier…

karin
2 jaar geleden

Hallo Didier, bij deze willen wij ons bedanken voor de verhelderende lessen. In het begin waren wij sceptisch met wat je ons vertelde aan de telefoon.
Wel we moeten bekennen dat je gelijk had, met jouw deskundige uitleg en passie heb je ons voorbereid voor het Nederlandse examen, mijn zoon die het Belgische stuurbrevet heeft behaald en bij jou de Nederlandse volgde, moest bekennen dat het Nederlandse moeilijker was en er meer bij komt te zien dan het Belgische, Na jouw uitleg waren vele zakens duidelijker. Je bent een aanrader

Valérie
2 jaar geleden

Dag Didier,
dank je wel voor de goede lessen. Je nam het lesgeven ernstig en wilde oprecht dat we het goed deden. Ik ben op het beperkt en algemeen examen geslaagd.
Bedankt en graag tot op het water!
Valérie

Robin
2 jaar geleden

Hey Didier, bedankt voor de hulp, Ik ben geslaagd 75%. Was ik wat vroeger begonnen met studeren, dan had ik misschien 80% gehaald. Bij deze wou ik mij bedanken voor de tijd en de deskundige uitleg. Binnenkort kom ik voor deel 2, nu eerst verlof.

Fred
2 jaar geleden

Thanks Didier, zeer goede cursus, goede oefeningen en uitleg. Vandaag geslaagd voor twee examen met 90%.

Nick Monte
2 jaar geleden

De heer Jongenelen heeft mij goed kunnen helpen met zaken waaraan ik twijfelde of extra uitleg nodig had om het geheel te kunnen begrijpen. Hij stelde zich ook open om mij spontaan te woord te staan via mail en telefoon zodat ik uiteindelijk met glans kon slagen! Bedankt!

René
2 jaar geleden

Beste Didier,
Het is niet te geloven! Wij zijn alle drie geslaagd ins ons examen voor ons Algemeen Vaarbewijs. Niet simpel, tenminste als we het op ons eentje hadden moeten studeren. Zelf met uw hulp zagen we het in het begin niet zitten, maar door u hebben we doorgezet met succes! 75%- 88%- 90%. BEDANKT!

Diedrich Lemmens
2 jaar geleden

Zeer goede begeleiding, aan te raden lessen te volgen naast het handboek.

Mat en Monika
2 jaar geleden

Hoi Didier,
Vandaag met 23 en 24 op 30 geslaagd. Dit hebben we te danken aan je goede en duidelijke uitleg in je lessen. We hebben maar een paar uurtjes zelfstudie gedaan de dag voor het examen. We willen deze cursus echt aan iedereen aanraden die van plan is het stuurbrevet te halen.
Binnenkort nog even het marifoonbrevet en dan is alles in orde.
Groetjes,
Mat en Monika

Gils
2 jaar geleden

Wil Didier bedanken voor de lessen.
Toen hij mij de cursus boek meegaf was wat er in stond chinees voor me, zeker geen gemakkelijke cursus .Maar door zijn duidelijke uitleg en geduld ben ik erin geslaagd het allemaal te begrijpen. Ben dan ook met glans geslaagd hiervoor.
De lessen waren in een coronaproof omgeving en met veel passie en duidelijkheid gegeven.
Een aanrader en zeker nodig voor iedereen die ervoor wil gaan. nog maals dank..

Michel Mertens
2 jaar geleden

Hi Didier,

Ik wens je een gezellige kerst en een spetterend eindejaar toe!
Veel vaarplezier in 2021 met je nieuwe boot!

Dankjewel voor de lessen, het was me een genoegen om les te krijgen van je, je passie en motivatie brengen de lessen op een hoger niveau.
Nu nog studeren en hopenlijk slagen van de eerste keer zodat ik ook de theorie in de praktijk kan omzetten.

Vriendelijke groeten,
Michel

Marc Slock
2 jaar geleden

Eerste poging en meteen met zeer mooie cijfers geslaagd. Een dikke pluim voor Didier voor zijn persoonlijke bijdrage en voor het interactieve systeem met on-line vragen en memo trainingen. Een sterke aanrader voor ieder die zijn brevet wil halen.

Mireille Cleppe
3 jaar geleden

Bingo! Met mooie cijfers meteen geslaagd voor zowel BS als AS. Dit kon niet zonder de nagenoeg immer beschikbare en efficiënt werkende helpdesk, genaamd Didier! Op verzoek een superdosis tips, tricks en extra oefeningen. Een welgemeende mercibookoe!!!

Duman
3 jaar geleden

Bij deze een dikke merci om dit tot een goed einde te brengen , ik had dit alleen niet gekund ik zou zeggen vaarbrevet behalen onze Didier erbij halen .

Rob
3 jaar geleden

bedankt om mij te helpen met het behalen van het stuurbrevet. Ik was nogal sceptisch, moet ik echt een cursus volgen? Is dit echt nodig? Gelukkig heb ik het gedaan, Didier geeft meer uitleg dan dat er in de boek staat, is zeer geduldig en neemt zijn tijd om alles uit te leggen.
Didier nogmaals dank u en tot binnenkort voor de kaartnavigatie.

Peter
3 jaar geleden

Didier is de Neptunus voor iedereen die het vaarbewijs wil halen. Zeer flexibel en je leert veel van hem meer dan de cursus je vertelt.
Je krijgt van Didier veel meer voor je geld dan gezamenlijk in een klaslokaal zitten en hij is de garantie op glansrijk slagen. Dat staat als een oostcardinaal boven water!

Celis Wilfried
3 jaar geleden

De lessen die ik gevolgd heb bij Didier was een echte verrijking in mijn lange vaarervaring en heeft geleid tot een foutloos parcours in het examencentrum . Daarom proficiat aan Didier en de zijne en ik wil hem beschouwen als een vriend voor het leven : maar hij weet dat nog niet .

Daan
3 jaar geleden

Eerst hield de vraagprijs mij tegen, maar priver les die Didier geeft is in vergelijking met anderen goedkoop/
Hij steekt zijn tijd erin, dus heb je zelf geen verplaatsing.
En zoals hij vertelde, als je een les niet kunt volgen, dan werd deze gewoon verschoven naar de volgende.
Dit heb ik 2x moeten doen omwille mijn werk.
Didier nogmaals bedankt. Ik zal u sowieso kandidaten doorsturen. THX voor alles.

mario
3 jaar geleden

Ik ga het kort houden:
* goede uitleg
* begeleid u naar een goede examen¨
* voor extra les geen probleem
ben geslaagd in mok 2 examens, bedankt

ronny
3 jaar geleden

Heb er lang over nagedacht, ook qua prijs.
Maar omdat ik het redelijk druk heb, toch besloten om met Didier in zee te gaan.
Het is inderdaad zeer veel leerstof, maar Didier neemt zijn tijd om alles uit te leggen. Qua bereikbaarheid, chapeau, was zelfs op zondag bereikbaar om een probleem met een oefening uit te leggen.
Didier is echt een aanrader en zijn geld waard.
Nogmaals bedankt Didier

Patrick wouters
3 jaar geleden

Vandaag na het volgen van de cursus met hulp van Didier de testen gaan afleggen in Berchem. Ik vreesde gedurende de gehele cursus dat de vragen in de cursus en deze die gesteld zouden worden tijden het examen erg van elkaar zouden verschillen. Om die reden heb ik Didier geen moment met rust gelaten. Ik moest en zou de cursus en alle richtlijnen begrijpen en de vragen, hoe ze ook gesteld zouden worden, zonder probleem beantwoorden. ook heb ik dagelijks de online heropfrissingstestjes gedaan en alle andere vragen opgelost die er gesteld werden. Gedurende de hele cursus heeft Didier alles van naadje tot draadje uitgelegd en tevens was hij steeds bereikbaar op zijn GSM om je verder te helpen of om snel een mailtje te sturen. Het resultaat is 19/20 en een examen dat 5 min in beslag heeft genomen. Een dikke merci voor de uitleg en je geduld Didier.

Alexe Gaspar
4 jaar geleden

Opnieuw een piraat erbij door de geweldige begeleiding van Didier. Ook ik was van de eerste keer geslaagd. De lessen van Didier waren erg goed, geen gemakkelijke leerstof maar Didier slaagt er steeds in deze zo te brengen dat je op een leuke manier snel bijleert.
Bedankt Didier!

Gaspar Alex
4 jaar geleden

Didier gidst je met plezier door de leerstof, en brengt je gelaarsd en gespoord aan het examen. Dank hiervoor :)

Jannicke steelandt
4 jaar geleden

Geslaagd van de eerste keer!!!
Mijn zus en ik begonnen een aantal weken geleden aan de cursus van Didier.
Wat was me dat?! Het leek me op het eerste zicht onmogelijk om hier voor te slagen.
Maar door de deskundige uitleg van Didier klaarden de donker wolken helemaal op & werd het per les helder & helderder! Dikke merci Didier! Onze mond aan mond reclame heb je al mee! Groetjes Jannicke & Anke

loodts marc
4 jaar geleden

bedankt didier voor de goede zorgen en uitleg ik was van de eerste keer geslaagd

Sander Gielen
4 jaar geleden

Dus,

Ik heb een tijdje geleden een boot gekocht, maar natuurlijk had ik dan ook een vaarbewijs nodig.
Via een havenmeester heb ik de contactgegevens van Didier gekregen. (GELUKKIG)
Hij past zich aan zodat jij zonder problemen na het werk bij hem een cursus kan volgen. Hij heeft mij elke vrijdag ongeveer 2urtjes lang les gegeven.

Je ziet meteen dat Didier een persoon is die het NIET doet voor de centen maar voor zijn PASSIE. Mocht ik hier alleen aan begonnen zijn zou dit absoluut niet gelukt zijn. Maar dankzij Didier zijn uitleg ging het examen makkelijker dan verwacht.
Ook mag je hem altijd bellen als je met vragen zit.

ik ben geslaagd voor zowel het Beperkt als het Algemeen brevet en dit vanaf de eerste keer.

Bedankt Didier!

Vaarbewijs halen = Didier erbijhalen !!!