Reactie plaatsen

Reacties

Jan Stegen
6 maanden geleden

Van weinig kennis over het varen tot het slagen in de examens voor het Nederlandse Klein Vaarbewijs deel 1 en 2 in goed 2,5 maanden.
Bedankt Didier voor de leerrijke en toffe lesavonden dit najaar. Ook je bereidheid om lesmomenten om te zetten in functie van de groep (mij) waardeer ik. Jouw lessen, de cursus 'Vaarbewijs Opleidingen' (VBO) met boek + online training gecombineerd met je proefexamens hebben prima gewerkt. Ik denk er met veel voldoening aan terug.

Groeten,
Jan

Geert Breemans
6 maanden geleden

Dag Didier
Bedankt voor de fijne lessen en de professionele verduidelijking van de leerstof, ook de proefexamens tussendoor waren een meerwaarde. De inhoud van het lesboek komt goed overeen met de examenvragen bij het CBR klein vaarbewijs 1 en 2. Top examen afgelegd.

Groeten,
Geert.

Maud Rademakers
8 maanden geleden

Beste Didier,

Bedankt voor de duidelijke lessen. Ik heb, mede dankzij jouw lessen, het examen met goed resultaat afgelegd.
Ook dankjewel voor de aanmoediging en de interesse rondom het examen.

Gr. Maud

Jos Thijs
8 maanden geleden

Bedankt Didier voor de lessen, goede uitleg en begeleiding. Het was heel leuk om samen met familie en vrienden de lessen bij u te volgen! TOP!

Michael Allmark
9 maanden geleden

Didier heeft mij fantastisch geholpen met het behalen van het algemene stuurbrevet !!!
Hij heeft mij ook inzicht in het examen taalgebruik gegeven! Nuttig omdat ik uit England kom.

Could not have done it without you, Many thanks Mike.

Marc Tindemans
9 maanden geleden

Heel erg bedankt voor de goede begeleiding. Hierdoor heb ik alles in één keer kunnen afmaken, zowel algemeen als aanvullend. Ook praktijk was een leuke dag waarin alles goed werd uitgelegd.
Merci Didier

Steve
10 maanden geleden

Didier heeft me goed geholpen met zowel praktijk als theorie.

Goede methode en heel examengericht.

Nogmaals bedankt en tot binnenkort!
Steve

Didier
een jaar geleden

Bedankt Didier voor de goede begeleiding in het behalen van mijn algemeen vaarbrevet!
Muchos Gracias!

Maarten
een jaar geleden

Alles goed en duidelijk uitgelegd door Didier en een goede voorbereiding op de examens. Bedankt!

Mike
een jaar geleden

Super lessen van Didier, met 3 personen voor zowel het beperk, algemeen en de marifoon geslaagd. Zeer duidelijke presentaties. Ook met extra vragen konden we altijd bij Didier terecht. Kortom TOP !

Tijskens luc
een jaar geleden

Zeer goede lesgever, iedereen geslaagd van de 1ste keer.
Één pluim voor DJ
Bedankt
Luc

Steven & Elke
een jaar geleden

Super bedankt Didier! Je passie en kennis heb je geweldig overgebracht en heeft er zeker mede voor gezorgd dat we ons vaarbewijs gehaald hebben. Je stonds steeds klaar om op onze vervelende vragen te antwoorden :) en je hebt met veel geduld ons alles aangeleerd. Top Didier! Ik kan je alleen maar aanraden aan iedereen die het plezier van varen wil ontdekken.

Pieter
een jaar geleden

dag Didier,
samen met mijn vader en een vriend de lessen bij jouw gevolgd; voor mijn vader was het een heropfrissing voor ons een volledig nieuw leerstof. we zijn beiden geslaagd in het examen.
nogmaals dank u voor het ons met veel geduld aan te leren, een echte aanrader.

david
een jaar geleden

hallo Didier,
met 3 zijn we geweest naar het het examen,
alle 3 dik geslaagd voor het beperkte, binnenkort gaan we komen voor het aanvullende, daarna voor de marifoon. nogmaals een dikke dank u

john
een jaar geleden

Bedankt voor de lessen.
verschoten dat het zoveel was om te kennen.
Zonder jou was dit niet gelukt.
Geslaagd van de eerste maal in beide examens

Ronny
een jaar geleden

Hallo Didier,
geslaagd in beide examens alsook in de marifoon.
bedankt voor u hulp, uitleg en geduld.
Top onderrichter

Filip
een jaar geleden

Hey Didier,

Ik heb mijn examens nog niet kunnen doen door mijn professionele activiteiten. Voor iedereen die echt de materie tot op het bo(o)t wil begrijpen dan is Didier uwe man. Doordacht, ervaren en geduldig. Alvast bedankt Didier.

Gerard
een jaar geleden

Beste Didier,
dank u voor de lessen we zijn beiden geslaagd.
een echte aanrader. TOP

louis
een jaar geleden

beste Didier,
we zijn alle 5 geslaagd in zowel het beperkt als het algemeen stuurbrevet. je bent een echte aanrader. Met veel geduld heb je ons door de moeilijke materie geleid. je proef examens waren niet van de poes, maar dit heeft ons wel wakker geschud. nogmaals dank u, we zullen u zeker aan anderen aanraden.

dominique
2 jaar geleden

Hallo Didier,
mijn oprechte dank, zonder jouw was het mij niet gelukt om te slagen voor mijn theoretisch examen. Ik ga eerst mijn marifoon via jou doen om dan achteraf de verdere kaartnavigatie te doen. Nogmaals een dikke merci, want ja je legt de lat hoog, houden zo.

Dana
2 jaar geleden

Dankzij de lessen, de vele informatie en een goede voorbereiding voor het examen waren mijn zoon en ik beiden geslaagd op het examen.
Het was ook een fijne ervaring op het water.
Dank je wel Didier.

Ann Bergmans
2 jaar geleden

Met een geduldige en correcte Didier kan je niet anders dan slagen ! Hartelijk dank, het was zeer aangenaam en een écht aanrader bij jou !!

Jo Vancleef
2 jaar geleden

Geslaagd!!! Merci Didier voor de fijne lesavonden. Hopelijk zien we mekaar snel terug op het vaarwater!! Ik trakteer u sowieso ene.... Gr. Jo Vancleef

Rudi Verstraete
2 jaar geleden

Gisteren het examen beperkt en algemeen stuurbrevet afgelegd in Goes en geslaagd. Didier heeft de gave om zijn passie voor het zeilen, zijn ervaring en kennis te delen en door te geven. De lessen geven een structuur waardoor je gemakkelijker de leerstof kan bijhouden en je krijgt heel veel extra informatie. Hij neemt ook veel tijd voor het geven van uitleg als er zaken niet duidelijk zijn. Op momenten dat ik mij onzeker voelde over mijn slaagkansen gaf hij de nodige ondersteuning en motivatie. Dank je!

Hilde
2 jaar geleden

Met 2 de lessen van Didier gevolgd ! En allebei geslaagd ! Didier steekt er veel tijd en energie in om alle leerstof door te helpen nemen, geeft veel tips om de leerstof te onthouden, extra tips om te kunnen gebruiken ! Is altijd beschikbaar. Ik denk niet dat ik het had kunnen halen zonder zijn lessen- of minstens niet volgehouden denk ik

Jietse
2 jaar geleden

Na contacteren van Didier, meteen kunnen starten binnne de 2 dagen aan de cursus. Had een korte periode om men vaarbewijs te halen, heb heel de cursus samen met Didier en zijn zeer goeie uitleg meteen begrepen. Korte studeerperiode ingelast en met 95% op BS en 87% op AS een mooi resultaat kunnen neerzetten. En dit op een tijdspanne van 2,5 maanden. Merci didier voor de fijne interessante lessen!

Liesl van Wetering
2 jaar geleden

Heel goede lessen gehad van Didier, had het anders nooit gehaald

Sofie
2 jaar geleden

Mijn vaarbewijs gehaald met hulp van Didier is mijn beste plan van 2022! Voor niet goed te kunnen studeren en concentreren heb ik een onderscheiding behaald

Dit door het geduld en de goede uitleg van Didier

Ik zou dit niet hebben gehaald op zo’n korte termijn met zijn HULP maar voor GEDULD

daniel
2 jaar geleden

Didier heeft mij goed geholpen met de cursus, ik studeerde op mijn eigen, maar had toch nog vele vragen, omdat een vriend de cursus bij Didierhad gevolgd en hij mij hem aanrade, hebik hem gevraagd mij met sommige situaties te helpen, met zijn uitleg was het al veel duidelijker. Didier bedankt, ik zal u zekers nog kandidaten sturen en reclame voor jou maken

Cerulli Marie
2 jaar geleden

Vlot geslaagd op de theorie!

cerulli Dieudonné
2 jaar geleden

Heb samen met mijn zus acht privélessen gevolgd met Didier voor het beperkt en algemeen stuurbrevet. We waren op beide met glans geslaagd. Een tip : leg het beperkt stuurbevret af onmiddellijk na de 4 eerste lessen. Dan is alles nog fris in het geheugen. Wij hebben het beperkt en algemeen samen afgelegd na de volledige cursus. Vond dit lastig want moest de leerstof van de eerste lessen voilledig opnieuw studeren want was de helft al vergeten.

Michel en Dennis Driessen
2 jaar geleden

Na het behalen van mijn beperkt stuurbrevet wilden wij ons praktijk gaan doen via Didier. Maar toen hij hoorde dat wij op het Gardameer wilden varen, hoorden wij dat we het algemeen stuurbrevet nodig hadden. dus hebben we het 2de gedeelte van het stuurbrevet ook gevolgd. Didier heeft ons erdoor geholpen in deze zware materie. examens afgelegd en praktijk via Didier, echt een topper, geslaagd van de 1ste maal, THX

Tjörven Peeters
3 jaar geleden

Didier is de geknipte persoon om vaarlessen te geven. Hij beschikt over de nodige kennis en steekt veel tijd in de voorbereiding van de presentaties en leerstof. Hij is enthousiast en legt alles met zijn passie voor het varen uit. Verder kun je hem contacteren als je tijdens het studeren enkele vragen hebt. Dankzij zijn tips en nuttige informatie, liggen de slaagkansen hoog, ikzelf was van de eerste keer geslaagd. Bedankt Didier, doe zo verder!

Goethuys Joeri
3 jaar geleden

Didier is de rust en kalmte zelve tijdens het lesgeven, wat niet altijd vanzelfsprekend is. De leerstof is soms best moeilijk maar alles wordt zodanig goed uitgelegd dat je het na een tijd wel begrijpt. Didier beantwoordt ook al je vragen, tot vlak vóór het examen zelfs, en maakt altijd tijd om je telefonisch iets uit te leggen. Het resultaat mag er wezen, 90 en 95%. Bedankt Didier!!

Johan M.
3 jaar geleden

Didier is een aangename, fijne man die de gave heeft om kennis over te brengen. Praktische tips en duidelijke slides maken dat de leerstof sneller begrepen wordt. Bedankt Didier!

Wendy
3 jaar geleden

Didier

Zonder jou had ik het waarschijnlijk nooit volgehouden. Jouw kalmte en bemoedigende woorden hebben mij over de streep getrokken lm toch door te zetten.
En als ik dan met trots zeggen kan dat ik voor beide vaarbewijzen geslaagd ben van de eerste keer, dan zeker door jouw aanwezigheid.
Schouderklopje voor jezelf 😜

Rudy Van der Cruyssen
3 jaar geleden

Didier is een krak in zijn vak, altijd bereikbaar en gepassioneerd ! Geslaagd dankzij Didier…

karin
3 jaar geleden

Hallo Didier, bij deze willen wij ons bedanken voor de verhelderende lessen. In het begin waren wij sceptisch met wat je ons vertelde aan de telefoon.
Wel we moeten bekennen dat je gelijk had, met jouw deskundige uitleg en passie heb je ons voorbereid voor het Nederlandse examen, mijn zoon die het Belgische stuurbrevet heeft behaald en bij jou de Nederlandse volgde, moest bekennen dat het Nederlandse moeilijker was en er meer bij komt te zien dan het Belgische, Na jouw uitleg waren vele zakens duidelijker. Je bent een aanrader

Valérie
3 jaar geleden

Dag Didier,
dank je wel voor de goede lessen. Je nam het lesgeven ernstig en wilde oprecht dat we het goed deden. Ik ben op het beperkt en algemeen examen geslaagd.
Bedankt en graag tot op het water!
Valérie

Robin
3 jaar geleden

Hey Didier, bedankt voor de hulp, Ik ben geslaagd 75%. Was ik wat vroeger begonnen met studeren, dan had ik misschien 80% gehaald. Bij deze wou ik mij bedanken voor de tijd en de deskundige uitleg. Binnenkort kom ik voor deel 2, nu eerst verlof.

Fred
3 jaar geleden

Thanks Didier, zeer goede cursus, goede oefeningen en uitleg. Vandaag geslaagd voor twee examen met 90%.

Nick Monte
3 jaar geleden

De heer Jongenelen heeft mij goed kunnen helpen met zaken waaraan ik twijfelde of extra uitleg nodig had om het geheel te kunnen begrijpen. Hij stelde zich ook open om mij spontaan te woord te staan via mail en telefoon zodat ik uiteindelijk met glans kon slagen! Bedankt!

René
3 jaar geleden

Beste Didier,
Het is niet te geloven! Wij zijn alle drie geslaagd ins ons examen voor ons Algemeen Vaarbewijs. Niet simpel, tenminste als we het op ons eentje hadden moeten studeren. Zelf met uw hulp zagen we het in het begin niet zitten, maar door u hebben we doorgezet met succes! 75%- 88%- 90%. BEDANKT!

Diedrich Lemmens
3 jaar geleden

Zeer goede begeleiding, aan te raden lessen te volgen naast het handboek.

Mat en Monika
3 jaar geleden

Hoi Didier,
Vandaag met 23 en 24 op 30 geslaagd. Dit hebben we te danken aan je goede en duidelijke uitleg in je lessen. We hebben maar een paar uurtjes zelfstudie gedaan de dag voor het examen. We willen deze cursus echt aan iedereen aanraden die van plan is het stuurbrevet te halen.
Binnenkort nog even het marifoonbrevet en dan is alles in orde.
Groetjes,
Mat en Monika

Gils
3 jaar geleden

Wil Didier bedanken voor de lessen.
Toen hij mij de cursus boek meegaf was wat er in stond chinees voor me, zeker geen gemakkelijke cursus .Maar door zijn duidelijke uitleg en geduld ben ik erin geslaagd het allemaal te begrijpen. Ben dan ook met glans geslaagd hiervoor.
De lessen waren in een coronaproof omgeving en met veel passie en duidelijkheid gegeven.
Een aanrader en zeker nodig voor iedereen die ervoor wil gaan. nog maals dank..

Michel Mertens
4 jaar geleden

Hi Didier,

Ik wens je een gezellige kerst en een spetterend eindejaar toe!
Veel vaarplezier in 2021 met je nieuwe boot!

Dankjewel voor de lessen, het was me een genoegen om les te krijgen van je, je passie en motivatie brengen de lessen op een hoger niveau.
Nu nog studeren en hopenlijk slagen van de eerste keer zodat ik ook de theorie in de praktijk kan omzetten.

Vriendelijke groeten,
Michel

Marc Slock
4 jaar geleden

Eerste poging en meteen met zeer mooie cijfers geslaagd. Een dikke pluim voor Didier voor zijn persoonlijke bijdrage en voor het interactieve systeem met on-line vragen en memo trainingen. Een sterke aanrader voor ieder die zijn brevet wil halen.

Mireille Cleppe
4 jaar geleden

Bingo! Met mooie cijfers meteen geslaagd voor zowel BS als AS. Dit kon niet zonder de nagenoeg immer beschikbare en efficiënt werkende helpdesk, genaamd Didier! Op verzoek een superdosis tips, tricks en extra oefeningen. Een welgemeende mercibookoe!!!

Duman
4 jaar geleden

Bij deze een dikke merci om dit tot een goed einde te brengen , ik had dit alleen niet gekund ik zou zeggen vaarbrevet behalen onze Didier erbij halen .